Over ons

aircooledspeedsterlogo2Aircooledspeedster.nl

Aircooledspeedster.nl  is 100% onderdeel van Aircooled.nl dat al sinds 2003 specialist is in Vintage Porsches en Volkswagens.

Naast het onderhouden en restaureren van Porsches en Volkswagens is Aircooledspeedster.nl specialist in de Porsche 356 Speedster replica.

De 356 Speedster die wij compleet voor u kunnen bouwen of het bouwpakket voor kunnen leveren, is gebaseerd op de originele Porsche 356 Speedster uit 1957 model A.

Wij kunnen de 356 Speedster volledig naar wens opbouwen en in onze eigen spuitcabine in  ieder gewenste kleur te spuiten.

De meeste onderdelen voor de 356 Speedster hebben wij op voorraad liggen of kunnen wij snel leveren. Ga naar onze “onderdelen-pagina” voor de meest gangbare onderdelen die wij kunnen leveren.

Technisch

De Porsche 356 Speedster replica die wij leveren plaatsen wij met het deels laser gesneden subframe op het 27,5 cm ingekorte Volkswagen chassis.

rdwerkendfooterDoordat wij RDW erkend zijn, mogen wij het chassis labelen voordat deze wordt ingekort.

Mocht u zelf een 356 Speedster replica willen bouwen, dan kunnen wij u het ingekorte en gelabelde chassis leveren. Doordat deze 40 jaar en ouder zijn, zijn deze blijvend belasting vrij. Uiteraard kunnen wij ook de strakke body en het subframe leveren.

Informeer ook eens naar het door ons eigen ontwikkelde chassis met vlakke bodemplaten.

 

Aircooledspeedster.nl heeft een eigen stoffeerder die het interieur van uw 356 replica exact op wens kan maken. Het interieur kan in vinyl of in leer en is in vrijwel iedere gewenste kleur beschikbaar.